Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ημαθίας έκοψε την πίτα της

 Την βασιλόπιτα  της έκοψε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ημαθίας στο χώρο του εντευκτηρίου της το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013.

dxclub pita1dxclub pita2

 Ο μικρός και φιλόξενος χώρος γέμισε από μέλη και φίλους της Ένωσης. Την σεμνή αυτή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Μπακλαγής. Ο πρόεδρος κ. Κώστας Παπαδόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και ευχαρίστησε εκ μέρους της Ένωσης το Αξιότιμο Εκκλησιατικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος για την παραχώρηση του χώρου για της ανάγκες στέγασης και εκπαίδευσης των μελών της. Στην συνέχεια, έδωσε το τυχερό κομμάτι στον κ. Βασίλειο Παραστατίδη και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη, στους φίλους και στις οικογένειές τους Υγεία και Καλή Χρονιά.

Τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Ημαθίας συγκεντρώνονται κάθε Τετάρτη στο Εντευκτήριο της που βρίσκεται στην οδό Προφ. Ηλία 15 (πεζόδρομος, όπισθεν ΟΤΕ), 4ος όροφος και ώρες 19:00 μέχρι 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την ηλεκτρονική μας σελίδα: www.dxclub.gr  & E-mail: sz2imt@gmail.com

 

 

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting